• Auki MA - PE  7 - 18   LA 9 - 14

Palvelut

Levysahaus

Voit sahauttaa laajasta valikoimastamme löytyvät liimapuulevyt, vanerit, melamiinilevyt ja muut tuotteet haluamiisi mittoihin. Teemme myös levysahauksia ilman ennakkovarausta mahdollisuuksien mukaan. Suosittelemme kuitenkin, että varsinkin isommissa sahausmäärissä, teet tilauksen ennakkoon. Tällöin tilauksen maksaminen tapahtuu vasta noudettaessa. 

Lisätietoja levysahauksesta ja sen hinnoittelusta voit kysyä joko henkilökunnaltamme tai ottamalla yhteyttä myymäläämme.
Levysahaukset arkisin 7-16.

Katkonta

Halutessasi voit tilata puutavarat valmiiksi mittoihin katkottuna. Mikäli haluat tuotteesi valmiiksi mittoihin katkottuna, tee tilaus 1 - 2 työpäivää ennen aiottua noutoa tai kuljetusta.
Meiltä onnistuu myös lauteiden lyhennys määrämittaan. Lyhennys 30€/laude tai 50€/2 laudetta. Lyhennysten toimitusaika 1-2 arkipäivää tilauksesta.
Lisätietoja katkontapalvelusta ja sen hinnoittelusta voit kysyä henkilökunnaltamme tai ottamalla yhteyttä myymäläämme. 
Käytössäsi on myös 2 asiakassirkkeliä, joilla voit veloituksetta katkaista puutavarasi kuljetusta varten lyhyempiin pätkiin tai valmiiseen määrämittaan. Henkilökuntamme avustaa sinua tarvittaessa sirkkeleiden käytön kanssa. 

Keräily

Mikäli et halua itse kerätä tuotteita hyllyistämme, voimme halutessasi koota tarvitsemasi puutavarat valmiiksi nippuun odottamaan noutoa, veloituksetta. Tuotteita ei tarvitse maksaa ennakkoon, vaan vasta noudon yhteydessä.

Mikäli haluat tuotteesi valmiiksi niputettuna, tee tilaus 1–2 työpäivää ennen aiottua noutoa. Ilmoita tilausta tehdessäsi millaisella kalustolla olet tulossa puutavaroita noutamaan, niin otamme huomioon myös mahdolliset kuljetusvälineen aiheuttamat rajoitukset.

Peräkärryn lainaus

Voit kuljettaa ostoksesi itse perille asiakasperäkärryillämme veloituksetta. Käytössäsi on kaikkiaan 4 eri peräkärryä, joista isoimman kantavuus on 2 000 kiloa. Kysy lisää peräkärryn lainaamisesta henkilökunnaltamme tai ota yhteyttä myymäläämme

Kuljetuspalvelu

Halutessasi toimitamme tilaukset perille tuotuna sovittuna ajankohtana. Lisätietoja kuljetuksista, aikatauluista ja hinnoittelusta saat henkilökunnaltamme tai ottamalla yhteyttä myymäläämme.

Kuljetuksiin liittyvät tarkemmat tiedot löytyvät toimitusehdoista

Toimitusehdot

Mallipalat

Mikäli haluat varmistaa tuotteen ulkonäön soveltuvuuden käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Näiden avulla voit rauhassa mallailla ja vertailla tuotetta paikanpäällä, ennen ostopäätöksen tekoa.

Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postituskulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä. Postin välityksellä toimitettavia mallipaloja varten otathan yhteyttä myymäläämme.