• Auki MA - PE  7 - 18   LA 9 - 14

TOIMITUSEHDOT

Päivitetty 1.3.2021

HINTA

Yksityishenkilöiden hinnat on ilmoitettu verollisina. Yritysasiakkaiden hinnat on esitetty verottomina, teknisistä syistä johtuen, laskutettavat hinnat lasketaan verollisista hinnoista.

Mikäli tilaus sisältää m (metri) tai m2 (neliö) hinnoiteltuja tuotteita, toimitetaan nämä täysinä kappaleina. Edellä kuvatut tuotteet pyritään toimittamaan mahdollisimman lähelle tilattua määrää, varastosta löytyvien pituuksien/kokojen puitteissa. Tilauksen lopullinen veloitus muodostuu toteutuneiden määrien perusteella. Tämän johdosta sivuston ilmoittama loppusumma saattaa vielä edellä mainittujen tuotteiden osalta muuttaa veloitettavaa loppusummaa joko pienemmäksi tai suuremmaksi. 

Mahdolliset yksikköhintojen muutokset eivät vaikuta tilaukseen, ostohetken hinnat ovat voimassa.

 

TILAAMINEN VERKKOSIVUILTA

Tilausten tekeminen Ylöjärven Puu Oy:n sivustolta on mahdollista ainoastaan jo asiakassuhteen omaaville yksityishenkilöille/yhteisöille/yrityksille. 

Asiakkaalle ilmoitetaan vastaanotetusta tilauksesta automaattisesti sähköpostilla, joka sisältää tilauksen tiedot. 

Asiakas sitoutuu sillä hetkellä voimassa oleviin tilaus-, maksu- ja toimitusehtoihin tehdessään tilauksen.

Hyväksymällä nämä toimitusehdot asiakas hyväksyy, että Ylöjärven Puu lähettää asiakkaalle sähköpostia tilaukseen liittyvissä asioissa.

Mikäli asiakkaan maksusuorituksissa on ollut ongelmia, on Ylöjärven Puulla oikeus evätä tilaus tarvittaessa. Mahdollisesti evätystä tilauksesta asiakaspalvelu ilmoittaa asiakkaalle erikseen.

 

MAKSUEHTO

Laskulla maksettaessa maksuehto on asiakkaan kanssa ennakkoon sovittu maksuehto. Ellei maksuehtoa ole erikseen sovittu, maksuehto on 14 pv laskulla maksettaessa. Laskutuksesta veloitetaan kulloinkin voimassa oleva laskutuslisä. Laskutuslisän suuruus ilmoitetaan maksutavan valinnan yhteydessä, sekä tilauksen koontilistauksessa.

Mikäli maksutavaksi on valittu käteinen, tapahtuu maksaminen myymälässä tilausta noudettaessa tai ennen tuotteiden kuljetusta. Käteinen -maksutapa käsittää myös pankki- tai luottokortilla (Visa, Visa Electron tai MasterCard) tapahtuvan maksamisen.

Omistusoikeus tuotteisiin siirtyy asiakkaalle kun koko kauppasumma on maksettu.

 

KULJETUSEHTO

Mikäli tuotteet on haluttu kuljetettavan, järjestetään kuljetus yhteistyökumppaniemme kuljetuskalustolla. Kuljetuksen hinta määräytyy etäisyyden perusteella ja hinta näytetään ostoskorissa. Pääsääntöisesti kuljetukset suoritetaan max. 100 km etäisyydelle. Mikäli kuljetusta tarvitaan kauemmaksi, ota asiassa yhteyttä asiakaspalveluumme, niin otamme selvää, mitä kuljetus tulisi kustantamaan.

Kuljetettavaksi halutut tuotteet toimitetaan annettuun osoitteeseen tai sinne asti mihin kuljetuskalustolla on mahdollista päästä. Kuljetukseen kuuluu tuotteiden laskeminen kyydistä auton viereen maahan. Tuotteiden siirto tästä eteenpäin on asiakkaan vastuulla.

Mikäli tuotteet halutaan kuljetettavan tiettynä päivänä, ilmoita asiasta tilauksen yhteydessä. Otamme tarvittaessa yhteyttä  asiakkaaseen  ennen kuljetusta, sopiaksemme tarkemman kuljetusajankohdan.

Toimitusosoitteessa tulisi olla joku paikalla tarkastamassa ja kuittaamassa toimitus. Mikäli kukaan ei ole paikalla, asiakkaan on huolehdittava että annettuun puhelinnumeroon saadaan yhteys, kun toimitus on tulossa, mikäli toisin ei ole sovittu.

Mikäli vastaanottajaa ei ole paikalla, häntä ei tavoiteta annetusta puhelinnumerosta, eikä muuta ole sovittu, emme ole velvoitettuja toimittamaan tuotteita. Tässä tapauksessa veloitamme mahdollisesta ylimääräisestä kuljetuskerrasta aiheutuneet kulut asiakkaalta, kuljetushinnastomme mukaisen normaalin kustannuksen kyseiselle etäisyydelle.

Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, kuljetamme koko tilauksen kerralla. Mikäli asiakkaan toiveesta tuotteet toimitetaan useammassa osassa, veloitetaan kuljetuskustannukset erikseen jokaisesta kuljetuskerrasta. Kuljetukset tapahtuvat pääsääntöisesti arkisin klo 7 - 16.

Toimitusaika varastosta löytyville tuotteille on yleensä 1 - 3 arkipäivää. Mikäli jokin tuote on tilapäisesti varastosta loppunut tai toimitus viivästyy jostain muusta syystä, ilmoitamme tästä asiakkaalle viipymättä. Emme vastaa toimituksen viivästymisen johdosta mahdollisesti aiheutuneista välillisistä kuluista.

 

TILAUKSEN NOUTO

Tilaukset voi myös noutaa toimipisteestämme aukioloaikojemme puitteissa ja voit antaa tiedon toivotusta noutopäivästä tilauksen teon yhteydessä. Keräämme tilauksen valmiiksi ja ilmoitamme asiakkaalle, kun tilaus on noudettavissa, mikäli noutoaikaa ei ole erikseen etukäteen sovittu.

Toimitusaika varastosta löytyville tuotteille on yleensä 1 - 3 arkipäivää. Varastosta löytyvät tuotteet asiakas voi kerätä myös itse aukioloaikojen puitteissa, jolloin asiakkaalla on mahdollisuus saada tuotteet nopeamminkin.

Mikäli jokin tuote on tilapäisesti varastosta loppunut tai toimitus viivästyy jostain muusta syystä, ilmoitamme tästä asiakkaalle viipymättä. Emme vastaa toimituksen viivästymisen johdosta mahdollisesti aiheutuneista välillisistä kustannuksista.

 

VASTAANOTTO

KULJETETTAVAT TUOTTEET

Kun tuotteet on tilattu kuljetettuna, tulisi toimitusosoitteessa olla jonkun paikalla tarkastamassa ja kuittaamassa toimitus. Toimituksen mukana tulee lähete. Sinun tulee tavaraa vastaanottaessasi tarkistaa, että toimitus on lähetteen mukainen ja vahingoittumaton. Säästä aina lähete.

Mikäli havaitset ongelmia toimituksessa tai tuotteissa, tee lähetteeseen merkintä virheestä mahdollisimman seikkaperäisesti ja selkeästi, ennen lähetteen allekirjoittamista. Ota tämän jälkeen välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme.

Huomaa, että ilman mitään merkintää lähetteessä, jää vastuu sellaisista virheistä sinulle, jotka ovat jo toimitushetkellä havaittavissa.

Asiakas on vastuussa toimituksen jälkeen tuotteen varastoinnista. Tuotteiden vastaanottoon kannattaa valmistautua suunnittelemalla paikka, johon tuotteet tuodaan. Paikan täytyy olla sellainen johon pääsee kuorma-autolla viereen. 


NOUDETTAVAT TUOTEET

Noudon yhteydessä tulee asiakkaan tarkistaa tuotteet ja tuotteiden tilauksen mukaisuus. Mikäli asiakas havaitsee ongelmia tuotteissa, tulee hänen ottaa yhteyttä henkilökuntaamme, ennen toimipisteemme alueelta poistumista.

 

MAHDOLLISET LAATUVIRHEET

Vastaamme tuotteen laadusta. Mikäli tuotteessa on laatuvirheitä, tulee niistä ilmoittaa asiakaspalveluumme sopiaksemme menettelytavasta virheen korjaamiseksi. Ensisijainen menettelytapa viallisten tuotteiden kohdalla on niiden vaihtaminen uusiin. Emme kuitenkaan vastaa mahdollisen laatuvirheen mahdollisesti aiheuttamista välillisistä kustannuksista. 

 

PALAUTUSOIKEUS

KULUTTAJA-ASIAKKAAT

Kuluttaja-asiakkailla on 14 vrk:n palautusoikeus verkkosivulta tilaamilleen tuotteille. Mikäli asiakas haluaa palauttaa tuotteen, tulee palautuksesta sopia ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Palautettavien tuotteiden tulee olla ehjiä, jälleenmyyntikelpoisia ja asianmukaisesti säilytettyjä. Pidätämme oikeuden olla hyväksymättä palautettuja, ei myyntikelpoisia tuotteita. Tuotteiden palauttamiskustannuksista vastaa asiakas.

Erikoistilauksesta valmistettuja, määrämittaan katkaistuja tai sahattuja tuotteita ei voi palauttaa.

Mikäli tuotteet on tilattu kuljetettuna, ja palautukseen halutaan käyttää meidän kuljetuskalustoamme on palautuskustannus saman suuruinen kuin alkuperäinen kuljetuskustannus. Noudettavien tuotteiden osalta on asiakkaan huomioitava että auto voidaan ajaa palautettavien tuotteiden vierelle, tuotteet on niputettu vastaavalla tavalla kuin toimitettaessa ja tuotteiden ympärille saadaan nostoliinat nostamista varten.

YRITYSASIAKKAAT

Mahdollisista palautuksista tulee sopia aina erikseen henkilökuntamme kanssa. Tapaukset käsitellään aina tapauskohtaisesti.

MAKSUN PALAUTTAMINEN

Ennen maksun palauttamista tarkistamme tuotteet ja tämän jälkeen palautamme maksun hyväksytysti palautettujen tuotteiden osalta viivyttelemättä. Mikäli tuotteiden palautuksesta aiheutuu meille kuljetuskustannuksia, vähennetään niiden osuus palautettavasta summasta. Mikäli tuotteet on laskutettu, lähetämme asiakkaalle hyvityslaskun. Mikäli tuotteet on maksettu myymälässä käteisellä tai pankkikortilla, palautetaan maksu asiakkaan alkuperäisellä maksutavalla. Jos tuotteet on maksettu luottokortilla, hyvitetään maksu kyseiselle luottokortille.


KULUTTAJARIITOJEN RIIDANRATKAISU

Kuluttajariitojen vaihtoehtoista riidanratkaisua koskevat EU:n ADR-direktiivi ja ODR-asetus astuivat voimaan 9.1.2016.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Kuluttajalautakunnan verkkosivun osoite on  www.kuluttajariita.fi .


TIETOSUOJA

Asiakasrekisterimme on luottamuksellinen, emmekä luovuta tietoja ulkopuolisten käyttöön. Rekisteriselostukseen voit tutustua  täällä .


YHTEYSTIEDOT

Ylöjärven Puu Oy

Soppeentie 64

33470 Ylöjärvi

ASIAKASPALVELU

Puhelin: (03) 3142 2600

Sähköposti:  ylojarvenpuu@ylojarvenpuu.fi