• Auki MA - PE  7 - 18   LA 9 - 14 














 •  
 •  

 •                          
 •  
   •  

 •  

TOIMITUSTAVAT

Päivitetty 22.12.2023

RAHTIHINNAT

 • 0 - 20km 120€
 • 21 - 35km 150€
 • Yli 35km ota yhteyttä myymäläämme rahdin hinnan varmistamiseksi

Hinnat sisältävät ALV 24%.

Hinnat per kuorma, kuljetuskaluston kantavuus n. 16 t ja tilavuus n. 25 m 3 . Mikäli toimituskohteeseen johtavilla teillä on painorajoituksia tai muita rajoituksia (esim. kelirikosta johtuvia), muistathan mainita näistä kuljetusta varattaessa. Pääsääntöisesti kuljetus tapahtuu 3-akselisella nosturilla varustettu kuorma-autolla, jonka omapaino on n. 12 t. Tarvittaessa voidan käyttää myös isompaa kuljetukalustoa.

Kuljetettavaksi halutut tuotteet toimitetaan annettuun osoitteeseen tai sinne asti mihin kuljetuskalustolla on mahdollista päästä. Kuljetukseen kuuluu tuotteiden laskeminen kyydistä auton viereen maahan. Tuotteiden siirto tästä eteenpäin on asiakkaan vastuulla.

Mikäli tuotteet halutaan kuljetettavan tiettynä päivänä, ilmoitahan asiasta tilauksen yhteydessä. Otamme tarvittaessa asiakkaaseen yhteyttä ennen kuljetusta, sopiaksemme tarkemman kuljetusajankohdan. Kuljetukset tapahtuvat pääsääntöisesti arkisin klo 7 - 16.

Toimitusosoitteessa tulisi olla joku paikalla tarkastamassa ja kuittaamassa toimitus. Mikäli kukaan ei ole paikalla, asiakkaan on huolehdittava että annettuun puhelinnumeroon saadaan yhteys, kun toimitus on tulossa, mikäli toisin ei ole sovittu.

Mikäli vastaanottaja ei ole paikalla, häntä ei tavoiteta annetusta puhelinnumerosta, eikä muuta ole sovittu, emme ole velvoitettuja toimittamaan tuotteita. Tässä tapauksessa veloitamme mahdollisesta ylimääräisestä kuljetuskerrasta aiheutuneet kulut asiakkaalta, kuljetushinnastomme mukaisen normaalin kustannuksen kyseiselle etäisyydelle.

Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, kuljetamme koko tilauksen kerralla. Mikäli asiakkaan toiveesta tuotteet toimitetaan useammassa osassa, veloitetaan kuljetuskustannukset erikseen jokaisesta kuljetuskerrasta. 

Toimitusaika varastosta löytyville tuotteille on yleensä 1 - 3 arkipäivää. Mikäli jokin tuote on tilapäisesti varastosta loppunut tai toimitus viivästyy jostain muusta syystä, ilmoitamme tästä asiakkaalle viipymättä. Emme vastaa toimituksen viivästymisen johdosta mahdollisesti aiheutuneista välillisistä kuluista.

 

Kuljetettavien tuotteiden vastaanotto

Kun tuotteet on tilattu kuljetettuna, tulisi toimitusosoitteessa olla joku paikalla tarkastamassa ja kuittaamassa toimitus. Toimituksen mukana tulee lähete. Sinun tulee tavaraa vastaanottaessasi tarkistaa, että toimitus on lähetteen mukainen ja vahingoittumaton. Säästä aina lähete.

Mikäli havaitset ongelmia toimituksessa tai tuotteissa, tee lähetteeseen merkintä virheestä mahdollisimman seikkaperäisesti ja selkeästi, ennen lähetteen allekirjoittamista. Ota tämän jälkeen välittömästi yhteyttä myymäläämme.

Huomaa, että ilman mitään merkintää lähetteessä, jää vastuu sellaisista virheistä sinulle, jotka ovat jo toimitushetkellä havaittavissa.

Asiakas on vastuussa toimituksen jälkeen tuotteen varastoinnista. Tuotteiden vastaanottoon kannattaa valmistautua suunnittelemalla paikka, johon tuotteet tuodaan. Paikan täytyy olla sellainen johon kuorma-autolla pääsee viereen.